Over Cadeauhuis-Ede

Cadeauhuis Ede bestaat inmiddels al bijna 10 jaar en wordt steeds meer een begrip. In die tijd zijn we verhuisd naar een groter pand, waardoor we nog meer diverse merken op voorraad kunnen hebben. Daar worden we natuurlijk erg blij van!
Naast ons pand is ons gezellige team inmiddels ook gegroeid.
Oprichtster en eigenaresse Paula wordt bijgestaan door Harjo, Jacco, Elly, Hilda, Joeske, Victoria, Renzo en Julian.
 
Onze collectie bord- en kaartspellen behoort tot de grootste in de omgeving, en we doen dan ook ons uiterste best om onze kennis en ervaring met deze spellen op peil te houden. Dit om u steeds weer te kunnen voorzien van informatie en uitleg.
Regelmatig hebben we op zaterdag spellen- inloop Er zijn dan diverse spellen uitgestald die uitgelegd kunnen worden door een enthousiaste vrijwilliger. Ook organiseren we voor de echte spelletjes fanaten wekelijks spellenavonden.
 
In onze winkel zijn regelmatig speelmiddagen van bijvoorbeeld Kapla of Brio, zodat u vrijblijvend dit mooie en kwalitatieve speelgoed uit kunt proberen. Tevens kunt u bij ons terecht voor het vieren van LEGO kinderfeestjes.
 
Als winkel en als team staan we voor kwalitatief en duurzaam speelgoed, en proberen hierin ook steeds te groeien en te vernieuwen. Ons enthousiaste team helpt u dan ook graag om een keuze te maken uit ons mooie en ruime assortiment. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan horen we dit graag van u!
 
 
Onze nieuwe winkel